Sunday, April 29, 2007

Oh, no!



Απόψε κατανόησα τον Wily E. Coyote καλύτερα από ποτέ, γι' αυτό και η φιλοξενία του στο blog. Το μυαλό μου άρχισε πάλι να σπιντάρει στην αντίθετη λωρίδα με όσα το απασχολούν. Και δεν το πατάει το φρένο, παρόλο που βλέπει τη νταλίκα στο βάθος και ακούει την επίμονη κόρνα της. Και δεν μου φτάνουν τα δικά μου και τα ερωτήματά μου και η περιέργειά μου - που, ντάξει, χρόνια τώρα τα έχω και τα έχω λιγάκι συνηθίσει. Βλέπω και τις μέρες μου να φεύγουν σαν χαλί κάτω από τα πόδια μου οδεύοντας προς τις 9 Μαίου. Γαρίδα το μάτι κάθε βράδυ, να τσακώνομαι με άλλο ένα γαμημένο "πρέπει" αυτής της ζωής. Και τώρα που σε ερωτεύτηκα και σένα τι να κάνω; Μωρό μου σε γουστάρω και μου 'χεις πάρει τα μυαλά, αλλά ξέρεις με θέλει η μαμά πατρίδα για κάτι μηνάκια; Και άμα γουστάρεις κι εσύ κρεμάσου στα σύρματα του στρατοπέδου να κοιτιόμαστε, πριν καλά-καλά μάθω τα χούγια σου και το κορμί σου; Εσύ, μια sexy πιτσιρίκα, κατακαλόκαιρα; Θα βγάλω τρελόχαρτο ρε! Δεν θα με τρελάνουν εμένα αυτοί.

8 comments:

patsiouri said...

Όχι ρε γαμώτο, αλήθεια??? Φύγε,χτύπα αναβολή, κάνε κάτι, όχι μόνο για το μωράκι, είναι κριμα τέτοιες μυαλάρες να χαραμίζετε ένα χρόνο στη μαλάκία...

Από την άλλη..χμ...το μπλόγκ σου σίγουρα θα γίνει η αίθουσα του χιούμορ, μόνο τις προσευχές να ανεβάζεις...κοίτα ρε γαμώτο, ακόμα δέ σε ανακαλύψαμε θα σε χάσουμε δηλαδή??

patsiouri said...

Και ξεχασα να σε καλέσω και στο γκρούπ "ψαρώνουμε το Σάντος", όποτε σου ξαναστείλει κάτι απάντησέ του με κάτι ελληνικό που δέ μεταφράζεται με τίποτα κι άς τον να βγάλει τα μάτια του στο systran!

ggk said...

Ε, δεν θα μας πρήξει και τον έρωτα ο στρατός!

Εγώ λέω από Coyote να το γυρίσεις σε Road Runner και να τα περάσεις μια χαρά με τη πιτσιρίκα έκτός και εντός στρατού..

"Beep!Beep!" ;)

Σπιτόγατος said...

Εγώ πάντα συμπαθούσα περισσότερο το coyote από εκείνο το βλαμμένο το πουλί με το ηλίθιο βλέμμα...
Σου έχω και λύση για να περάσεις το καλοκαίρι με την πιτσιρίκα. Δυο τρόποι υπάρχουν για να πάρεις έστω μια εξάμηνη αναβολή. Μπορείς να κάνεις μια εισαγωγή σε ένα νοσοκομείο για οποιοδήποτε λόγο 2 μέρες πριν παρουσιαστείς. Θα πας μετά με το χαρτί από το νοσοκομείο και να σου ελεύθερος το καλοκαιράκι.
Ο άλλος θέλει πρόβες στον καθρέφτη. Όταν παρουσιαστείς θα πας στον γιατρό ή τον ψυχολόγο του στρατοπέδου και θα του πεις χωρίς να γελάσεις: "Φοβάμαι ότι θα κάνω κακό στον εαυτό μου" Πες του και για την μικρούλα. Την έχεις σίγουρη την αναβολή...
Αν δεν κάνεις τίποτα από τα παραπάνω, το έχεις σίγουρο το κέρατο...
;)))

david santos said...

Anazasi, my poem does not contain nothing of religious, only says that the children are the everything of the land. The word God only appears to point out the children as being the biggest force and inspiration for the peace and the goodness. But also I can write on religion, therefore I am not atheistic. He could be, because the atheists are not worse that I, but by chance am not. Thank you

tink said...

ο αποπάνω μου τι ρόλο βαράει, ακόμα δεν έχω καταλάβει..

στο θέμα σου.

ΗΡΕΜΗΣΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΛΕΜΕ.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.

ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΑ

ΈΤΣΙ,

ΒΓΆΛΤΗΝ ΤΩΡΑ , ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ DON'T WORRY ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ.

(μη πας φαντάρος με ρυτίδες, δεν λέει)

demonia said...

Άχου το,ο Anasazi ερωτεύτηκε...!!
Έλα,βγάλε τρελόχαρτο,έχω γνωστούς που το `χουν κάνει.Σιγά τη μαλακία!Μείνε με την κοπέλα ρεεεεε

Siddhartha said...

Φίλε άσε τις αναβολές και τις μαλακίες. Όσο για έρωτες, ναι γκαντεμια δε λέω, αλλά άστους και αυτούς τώρα.

Να σε καταλάβω 100% δε γίνετε με τίποτα. Κανείς δε μπορεί να σε καταλάβει. Αλλά μην αφήσεις το στρατό να σε τρελάνει. Μην το αφήσεις. Το στοίχημα με τον εαυτό σου, αν θες να το βάλεις, αυτό πρέπει να είναι.